Go to contents

GPVC 2019GPVC 2019

Date : March 13~15, 2019 Venue : Kimdaejung Convention Center, Gwangju, Korea
E-MAIL PASSWORD Sign inSign Up(Create Account)

Program at a Glance

2019.3.13 (Wed)

Room

Time
Multipurpose Hall
(1F)
Room 1 Room 2 Room 3 Room 4 Room 5 Room 6 Exhibition Hall
(1F)
208 209+210 211 212 213 214
11:00-12:00 Registration (2F) Tutorial 1 Poster Set-up
12:00-13:00 Tutorial 2
13:00-13:20 GPVC 2019 Opening Poster
Exhibition
13:20-14:00 Keynote Speech
14:00-14:40 Plenary 1
14:40-14:50 Break (10 min)
14:50-15:30 Plenary 2
15:30-16:10 Plenary 3
16:10-16:30 Break (20 min) Poster Presentation A
(110 min)
16:30-17:20 CSi 1 CiS 1 QPOD 1 HPV 1 MSR 1
17:20-17:30 Break (10 min)
17:30-18:00 Welcome Reception
18:00-19:30

※ During the Poster Presentation, presenters should be positioned in front of their poster.

2019.3.14 (Thu)

Room

Time
Multipurpose Hall
(1F)
Room 1 Room 2 Room 3 Room 4 Room 5 Room 6 Exhibition Hall
(1F)
208 209+210 211 212 213 214
09:00-09:40 Plenary 4
09:40-10:00 Break (20 min)
10:00-12:00 CSi 2 CiS 2 QPOD 2 HPV 2 MSR 2 Poster Set-up
12:00-13:30 Lunch (90 min)
13:30-14:10 Plenary 5 Poster
Exhibition
14:10-14:50 Plenary 6
14:50-15:00 Break (10 min)
15:00-16:20 CSi 3 QPOD 3 HPV 3 GaP 1
16:20-18:00 Poster Presentation B
(100 min)
18:00~ Banquet

※ During the Poster Presentation, presenters should be positioned in front of their poster.

2019.3.15 (Fri)

Room

Time
Multipurpose Hall
(1F)
Room 1 Room 2 Room 3 Room 4 Room 5 Room 6
208 209+210 211 212 213 214
09:00-09:40 Plenary 7
09:40-10:20 Plenary 8
10:20-10:40 Break (20 min)
10:40-12:00 CSi 3 CiS 4 QPOD 4 HPV 4 MSR 3
12:00-12:30 GPVC 2019 Closing
12:30-14:00 Lunch (90 min)

Topics of GPVC 2019

  • Silicon Solar Cells and Materials (CSi)
  • II-VI & Chalcogenide compound based cells and materials (CiS)
  • Quantum, Perovskite, Organic and Dye-sensitized Solar Cells (QPOD)
  • Hybrid Photovoltaics (HPV)
  • III-V compound based concentrator and space PV systems (GaP)
  • PV components, modules, systems, PV reliability, standardization, markets and policy (MSR)
Privacy Policy
General Information
  • Conference Secretariat
    • 3F, 20-10, Dogok-Ro 3 Gil, Gangnam-Gu, Seoul, Korea
    • Email: secretariat@gpvc.kr
    • Tel. +82-2-6487-8155
  • Conference Chair : Prof. O-Bong Yang / Chonbuk National University
  • Hosted by Korea Photovoltaic Society / www.kpvs.or.kr
Registration
  • (우)06130 서울시 강남구 테헤란로 7길 22(역삼동 635-4) 한국과학기술회관 신관 908호
    (#908, 22, 7Gil, Teheran-Ro, Gangnam-Gu, Seoul, South Korea 06130)
  • 상호명 : 한국태양광발전학학회, 대표자 : 김동환, 사업자등록번호 : 209-82-11323
  • Email : secretariat@gpvc.kr
Copyright © "GPVC 2019". Website development and maintenance: "EXPEDITION". All Rights Reserved.