Go to contents

GPVC 2018GPVC 2018

Date : March 14~16, 2018 Venue : Kimdaejung Convention Center, Gwangju, Korea
E-MAIL PASSWORD CheckSign Up(Create Account)

Program at a Glance

* MPH: Multipurpose Hall

2018.3.14 (Wed)

Room

Time
Room 1 Room 2 Room 3 Room 4 Room 5 Room 6 Exhibition Hall
(1F)
208 209+210 211 212 213 214
11:00-12:00 Registration (2F) Tutorial 1 Poster Set-up
12:00-13:00 Tutorial 2
13:00-13:20 GPVC 2018 Opening (1F) Poster
Exhibition
13:20-14:00 Keynote Speech (1F, MPH)
John Byrne (President, Foundation for Renewable Energy and Environment)
14:00-14:40 Plenary 1 (1F, MPH) - Yoshio Ohshita (CSi)
14:40-14:50 Break (10 min)
14:50-15:30 Plenary 2 (1F, MPH) - David B. Mitzi (CiS)
15:30-16:10 Plenary 3 (1F, MPH) - Jeehwan Kim (HPV)
16:10-16:30 Break (20 min) Poster Presentation A
(110 min)
16:30-17:20 ODP 1 CSi 1 HPV 1 MSR 1 CiS 1
17:20-17:30 Break (10 min)
17:30-18:00 Welcome Reception (KDJ CC 4F, Convention Hall 1)
18:00-19:30

※ During the Poster Presentation, presenters should be positioned in front of their poster.

2018.3.15 (Thu)

Room

Time
Room 1 Room 2 Room 3 Room 4 Room 5 Room 6 Exhibition Hall
(1F)
208 209+210 211 212 213 214
09:00-09:40 Plenary 4 (1F, MPH) -  Christof Erban (MSR)
09:40-10:00 Break (20 min)
10:00-12:00 ODP 2 CSi 2 HPV 2 MSR 2 CiS 2 Poster Set-up
12:00-13:30 Lunch (90 min)
13:30-14:10 Plenary 5 (1F, MPH) - Masafumi Yamaguchi (GaP) Poster
Exhibition
14:10-14:50 Plenary 6 (1F, MPH) - Hiroshi Segawa (ODP)
14:50-15:00 Break (10 min)
15:00-16:20 ODP 3 HPV 3 GaP 1 Special Session CiS 3
16:20-18:00 Poster Presentation B
(100 min)
18:00~ Banquet (Holiday Inn Gwangju, 2F Agelier Hall)

※ During the Poster Presentation, presenters should be positioned in front of their poster.

2018.3.16 (Fri)

Room

Time
Room 1 Room 2 Room 3 Room 4 Room 5 Room 6
208 209+210 211 212 213 214
09:00-09:40 Plenary 7 (1F, MPH) - Kyu Soon Shin (ODP)
09:40-10:20 Plenary 8 (1F, MPH) - Armin Aberle (CSi)
10:20-10:40 Break (20 min)
10:40-12:00 ODP 4 CSi 3 HPV 4 MSR 3 CiS 4
12:00-12:30 GPVC 2018 Closing (1F, MPH)
12:30-14:00 Lunch (90 min)
Conference Topics
  • CSi: Silicon solar cells and materials
  • CiS: II-VI & chalcogenide compound based cells and materials
  • ODP: Organic, Dye-sensitized Perovskite
  • HPV: Hybrid photovoltaic
  • GaP: III-V compound based concentrator and space PV systems
  • MSR: PV components, modules, systems, PV reliability, standardization, market and policy
General Information
  • Conference Secretariat
  • Conference Chair : Prof. Donghwan Kim / Korea University
  • Hosted by Korea Photovoltaic Society www.kpvs.or.kr
Registration
  • (우)06130 서울시 강남구 테헤란로 7길 22(역삼동 635-4) 한국과학기술회관 신관 908호
    (#908, 22, 7Gil, Teheran-Ro, Gangnam-Gu, Seoul, South Korea 06130)
  • 대표자 : 김동환, 사업자등록번호 : 209-82-11323
  • Email : secretariat@gpvc.kr
Copyright © "GPVC 2018". Website development and maintenance: "Design Dream". All Rights Reserved.